Pokud patříte mezi milovníky dobrodružství – nejen v knihách, ale i v životě, pak se staňte Knihofilem! Náš systém půjčování knih je totiž jiný než v klasické knihovně. Půjčování není anonymní – předání knihy probíhá osobně na vzájemně domluveném místě. Díky tomu máte jedinečnou šanci poznat nové lidi a navázat nová přátelství. Do budoucna navíc plánujeme i možnost neosobního předání prostřednictvím výdejních míst. 

V naší databázi můžete hledat čtenáře podle zvolené lokality – rovnou tedy víte, jaké knihy si můžete snadno půjčit ve svém okolí. Navíc tak snadno zjistíte, jaké poklady mají ve svých knihovnách ostatní Knihofilové. Můžete se od nich inspirovat a případně si konkrétní knihu prostřednictvím našich stránek rovnou vypůjčit. 

Knihofil propojuje milovníky knih, kteří se o ně rádi podělí s ostatními. Dáváme knihám život, aby mohly dělat radost dalším lidem a nesloužily pouze jako lapač prachu v domácí knihovně. Pokud je vám náš přístup sympatický, staňte se i vy Knihofilem. Registrovat se můžete přímo přes odkaz pod článkem.